Nieuwjaarsloop

  • -

Nieuwjaarsloop

Category : Evenementen

Nieuwjaarsloop Bergse Runners Club

De traditionele Nieuwjaarsloop voor alle leden en aanhang van de Bergse Runners Club (BRC) vindt dit jaar  op zondag 7 februari

Het parcours is door de evenementencommissie bedacht en uitgezet in het bos van natuurmonumenten te ‘s Graveland. Het parcours is ca. 2 km lang en is hierdoor voor iedereen geschikt. Tevens is er voor de sportieve wandelaars een mooie wandelroute uitgezet van ca. 7 km. Alle leden, partners van leden en hun kinderen zijn uitgenodigd om er ook dit jaar weer iets gezelligs van te maken. Op zondag 7 februari wordt er vanaf 09.30 uur bij sporthal ‘De Blijk’ verzameld en om 09.45 wordt er vertrokken met eigen vervoer richting Natuurmonumenten te ’s Graveland. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid te gaan.

Bij aankomst in ‘s Graveland krijgen we eerst een warming-up en aansluitend lopen de wandelaars één ronde en lopen de hardlopers een aantal ronden, totdat je zelf vindt dat je de prestatie die bij jou past, weer hebt geleverd.

De beloning na afloop bestaat uit een gezellig samenzijn onder het genot van toepasselijke dranken en spijzen welke ook dit jaar wederom gesponsord worden door de C1000 van Gert Jan Snoek!

De evenementencommissie wenst iedereen een leuke én vooral sportieve ochtend toe en rekent op een grote opkomst.

Voor eventuele aanvullende informatie kun je contact opnemen met Bert van der Haar op 035-6562903 of per mail: a.vanderhaar@wanadoo.nl


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.